Benvinguts a Catel

Distribuidor autoritzat Movistar

 

Distribuïdors autoritzats de Movistar

Benvinguts a Catel, som distribuïdors autoritzats de Movistar la signatura de referència quant a telecomunicacions a nivell nacional. Estem especialitzats a proporcionar-li tots els serveis que pugui necessitar, tant a nivell domèstic com empresarial, sense importar el complex que pugui ser el que necessiti.


Distribuïdors autoritzats de Movistar a la seva disposició


En aquesta web podrà trobar tota la informació referent a la nostra empresa i al nostre treball així com les principals propostes que Movistar posa a la seva disposició a través de nosaltres. Ens especialitzem en canals domèstic i professional, proporcionant-li les solucions que millor s'adaptin al que està buscant.


Com a signatura especialitzada en tot el relacionat amb la telefonia mòbil, fixa, Internet i televisió, posem a la seva disposició un ampli ventall de propostes per a satisfer qualsevol classe de necessitat, independentment del que necessiti.


A nivell domèstic podrà gaudir de tota una oferta d'entreteniment gràcies a Movistar, no només quant a canals de televisió es refereix sinó també a la millor xarxa de fibra òptica d'Espanya, amb velocitats de 600 Megues simètrics, encara que també s'ofereixen una altra classe de velocitats.

Proporcionem les millors ofertes quant a telefonia fixa i mòbil, amb plans per a tota la família, amb diferents Gigues de dades per a satisfer l'ús de qualsevol classe de persona, amb els millors preus i la qualitat que sempre ha caracteritzat a aquesta marca.

El mateix succeeix a nivell d'empreses, on també som especialistes. Oferim un servei integral de telecomunicacions, activant les línies de telefonia fixa o mòbil que necessiti i la millor xarxa d'accés a Internet per a tenir els millors resultats operatius en el seu acompliment empresarial.

Posi's en contacte amb nosaltres o vingui a visitar-nos a la nostra botiga. Aquí podrà conèixer de primera mà totes les propostes que li oferim, sempre amb la garantia Movistar.