Servei Fusió Empreses

Com a professionals oferim un servei concorde a les necessitats de qualsevol empresa i és en això en el que ens especialitzem, a oferir tota *cla Proporcionem les millors ofertes quant a telefonia fixa i mòbil, amb plans per a tota la família, amb diferents Gigues de dades per a satisfer l'ús de qualsevol classe de persona, amb els millors preus i la qualitat que sempre ha caracteritzat a aquesta marca.

Se de serveis a qualsevol classe de negoci, des d'una línia d'Internet i telefonia fins a grans infraestructures per a espais de gran grandària. El nostre servei Fusió Empreses és una de les propostes més actuals i que més èxit estan tenint actualment entre tots els nostres clients.


Sorprengui's amb el servei Fusió Empreses

Per a aconseguir oferir un servei de màxima qualitat a tots els nostres clients, destaquem els preus i la varietat de propostes. Això fa que qualsevol classe de negoci trobi amb nosaltres el que necessita, per molt exigents que siguin els seus requeriments.


Això només pot oferir-ho una signatura líder com és Movistar, amb milions de línies en tota Espanya i sempre a l'avantguarda tecnològica, perquè cap dels seus clients es quedi enrere quant a serveis de telecomunicacions.


Són moltes les empreses que necessiten un proveïdor de serveis de qualitat, amb un servei tècnic a tota prova i capaces de satisfer qualsevol classe d'exigència. Davant aquesta situació solament ha d'explicar-se amb una signatura potent, capaç de proporcionar les solucions requerides per tots els clients, amb la màxima solvència.


Consulti'ns sense compromís sobre tot el que podem oferir-li des d'aquest distribuïdor autoritzat Movistar. Estudiarem cada cas en profunditat i li donarem la solució que millor s'adapti a les necessitats de la seva empresa.

 
 

Serveis que posem a la seva disposició

Solucions per a empreses

Una les seves comunicacions i tindrà més per menys diners.

 

Amb Movistar mòbil gaudiràs del millor servei telefònic per a tu i els teus.

Facilita'ns les teves dades i ens posarem en contacte el més aviat possible.

 
 
 

Centraleta cloud

Movistar Fusió Empreses (MFE) o Fusió Negocis. El paquet més complert per la teva empresa.

Internet i fixe

Fibra òptica o ADSL + linia fixa. Tu tries.

Mòbils i tablets

Disposem d'un ampli catàleg de terminals mòbils, tablets i dispositius 2 en 1.

Aplicatius TIC

Office 365, pàgina web, apps, cuida la teva reputació a Internet, McAfee; Wifi pels teus clients, entre altres.

 

El nostre objectiu és oferir-li un servei de qualitat, que pugui satisfer al 100% les seves necessitats. Els professionals amb els quals comptem estan al corrent de totes les novetats amb les quals compte Movistar, per a oferir-li exactament el que necessita, amb una relació qualitat preu inigualable i un servei d'atenció al client basat en l'excel·lència per a millorar la seva experiència de client.